Menu à 49 €uros à partir de Samedi …..

Légumes d’Automne crus, cuits et en pickles, Vieux Parmesan

Autumn’s Vegetables, raw, cooked and pickles, Old Parmesan

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Foie gras de Canard en terrine, Chutney d’Oignons blancs au Cidre, déclinaison de Pommes Granny Smith

Foie gras de Canard, Terrine of Duck foie gras, stewed white Onions with Cider, Granny Smith apple in different way

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Volaille, suprême cuit à basse température, Girolles en persillade, Epinards et Ail noir

Chicken breast fillet cooked slow, Chanterelle mushrooms with parsley and Garlic, Spinach and black Garlic

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Sole, filet cuit en ballotine, Arancini aux Algues, Brocolis et beurre blanc

Sole ballotine ( filleted, stuffed and rolled) breaded and pan fried riceball with seaweed, Broccoli, White butter sauce

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Amande, mousse légère à l’Amaretto, Figue en deux façons, glace Amande et Amaretto

Almond mousse with Amaretto, Fig in different way, Almond ice cream and Amaretto

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Citron Jaune façon Tarte meringuée à la Coriandre, sorbet Citron

Yellow Lemon like meringue Tart with Coriander, Lemon sorbet