Légumes d’Automne crus, cuits et en pickles, Vieux Parmesan
Autumn’s Vegetables, raw, cooked and pickles, Old Parmesan
ou
Foie gras de Canard en terrine, Chutney d’Oignons blancs au Cidre, déclinaison de Pommes Granny Smith
Foie gras de Canard, Terrine of Duck foie gras, stewed white Onions with Cider, Granny Smith apple in different way
—-
Volaille, suprême cuit à basse température, Girolles en persillade, Epinards et Ail noir
Chicken breast fillet cooked slow, Chanterelle mushrooms with parsley and Garlic, Spinach and black Garlic
ou
Sole, filet cuit en ballotine, Arancini aux Algues, Brocolis et beurre blanc
Sole ballotine ( filleted, stuffed and rolled) breaded and pan fried riceball with seaweed, Broccoli, White butter sauce
—-
Amande, mousse légère à l’Amaretto, Figue en deux façons, glace Amande et Amaretto
Almond mousse with Amaretto, Fig in different way, Almond ice cream and Amaretto
ou
Citron Jaune façon Tarte meringuée à la Coriandre, sorbet Citron
Yellow Lemon like meringue Tart with Coriander, Lemon sorbet